Jäsenyys

JÄSENEKSI

Jäseneksi Agility Sport Team AST ry:hyn?

-> Jäsenhakemus – kaavake

AST on Espoossa toimiva agilityseura, jonka jäsenet ovat aktiivisia kilpailijoita tai harrastajia. Tärkeänä osana jäsenyydessä on myös aktiivinen osallistuminen seuran toimintaan niin toimikunnan ja talkoiden kautta. Jäsenen on kuuluttava 1-2 toimikuntaan, jotka ovat kenttätoimikunta (kentän huolto), kisatoimikunta (viralliset – ja epäviralliset, kanttiini), kurssitoimikunta (mm. agility – ja tottelevaisuuskurssit, alkeis-&jatkokurssin koulutukset) sekä hallitus. Kenttää pyritään pitämään riittävästi saatavilla jäsenten vapaaharjoitteluun. Lajin harjoittelu on edullisempaa kuin yksityisellä, koska seurassa talkootyöllä saadaan yhteisiä varoja lajin harjoitteluun, oheistoimintaan ja kentän ylläpitoon.

AST on pieni seura, jossa aktiiviset jäsenet tuntevat kaikki toisensa. Järjestämissämme kisoissa on kehuttu hyvää henkeä ja on talkoissa käyminen on siitä syystä kivaakin. Talkoovelvoitteen suorittamalla saa itselleen treenipaikan kesäksi ja talveksi, mutta koejäsenelle pyritään tarjoamaan treenipaikka ja seurataan aktiivisuutta koeaikana. Kesäkaudella treenipäivät ovat olleet yleensä tiistaista torstaihin.

Kenttämme sijaitsee Espoossa Puolarmetsässä ja talvitreenit ovat olleet viimevuosina Juvanmalmilla ja Lohjalla. Kesällä ja talvella on myös ryhmät ulkopuolisilla kouluttajilla. Ulkopuolisen koulutukseen voivat hakea kaikki jäsenet tasosta riippumatta. Seuran omille kouluttajille tarjotaan laadukasta koulutusta omien taitojen ylläpitämiseksi.

AST pyrkii valitsemaan edustusjoukkueen agilityn ja tottelevaisuuden SM- ja PiirM-kisoihin. AST valitsee ja palkitsee vuosittain Vuoden agilitykoirakon, Vuoden agilitytulokkaan ja Vuoden tokokoiran. Seuranmestaruuskilpailut vuosittain.

Hae jäsenyyttä?

Kuulostiko seuran kuvaus siltä, että haluaisit liittyä aktiiviseen joukkoomme? Uusia jäseniä otetaan, kun AST:n toiminta-ajatukseen sopivia hakijoita ilmenee. Uudelle jäsenelle pyrimme tarjoamaan treenipaikan seuraavien ryhmien alkaessa, jäsenet voivat ostaa myös tuurauspaikkoja seuran treeneihin. Koejäsenen treenipaikka voi olla maksullinen. Vähimmäisvaatimuksena jäsenyydelle on, että koira osaa agilityesteet eli omaa vähintään alkeiskurssilla saavutetut taidot. Uudet jäsenet otetaan ensin koeajalle, jonka aikana seurataan hakijan motivaatiota ja aktiivisuutta.

Mainitse jos pystyt kouluttamaan, olet käynyt Kennelliiton kursseja, osoittanut aktiivisuutta yhdistystoiminnassa, olet kokenut lajin harrastaja tai jäsen suosittelee.

Sääntöjen mukaan: ”Yhdistyksen varsinaiseksi- tai koejäseneksi voi liittyä jokainen hyvämaineinen henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoitusta. Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet yhdistykseen hakemuksen perusteella kokouksessaan yksinkertaisella enemmistöllä. Hallitus voi hyväksyä jäsenet ensin koejäseneksi määräämäkseen ajaksi. 

Varsinaiset jäsenet suorittavat yhdistykselle vuotuisen jäsenmaksun, jonka suuruus määrätään vuosikokouksessa. Uudet jäsenet suorittavat yhdistykselle liittymismaksun, jonka suuruus määrätään vuosikokouksessa. Jäsen sitoutuu osallistuessaan agilitykilpailuihin koiransa kanssa, joka osallistuu ASTn järjestämään vakituiseen koulutukseen, edustamaan Agility Sport Team AST ry:tä. Hallitus voi halutessaan myöntää erivapauksia edustamiseen liittyvissä asioissa.”

 

Lähetä viestiä jäsensihteerille:

ast.jasen@gmail.com

ja

Täytä alla oleva hakulomake, mikäli kiinnostuit!

-> Jäsenhakemus – kaavake

Jäsenmaksu 2020

Varsinainen jäsen 50e

Nuorisojäsen (alle 18v, puolet varsinaisesta maksusta) 25e

Liittymismaksu 100e