Kenttä

Koulutuskenttä

Varaustilanteen voit tarkistaa kalenterista.

Kenttä 1: ”kisakenttä”, ensimmäinen kenttä autolla tultaessa eli oven suusta katsoessa oikean puolimmainen

Kenttä 2: Oven suusta vasemman puoleinen, jonka puolella on puinen kanttiinikoppi


AST vuokraa mahdollisuuksien mukaan Espoon Puolarmetsässä sijaitsevaa koulutuskenttäänsä. Kaksi aidattua kisamittaista kenttää (20x40m), joissa on täysi estekalusto sekä tokon (umpi)hyppyesteet. Radankoko suositeltu noin 21x32m (nurkissa valotolpat). Kenttää ei vuokrata kaupalliseen tarkoitukseen. Vuokraaja on vastuussa kentällä tapahtuneista vahingoista. Kenttä on tarkoitettu koirien kouluttamiseen ja vuokraajalla on oltava kokemusta lajista. 

Tiedustelut: ast.kentta@gmail.com.


Arkisin

klo 10–16 10e/h/kenttä

klo 16–20 25e/h/kenttä

Viikonloppuisin

klo 12–20 25e/h/kenttä

Kokopäivä 120e/6h/kenttä.

Jäsenen varatessa kentän omaa ulkopuolisen kouluttajan koulutusta varten, tulee kenttä varata ast.kentta@gmail.com kautta.

Satunnaisiin varauksiin (2-3krt/vuodessa) kentän varaus jäsenelle on maksuton. Jos seuran jäsen järjestää kentällä seuran ulkopuolisen tapahtuman, tai varaa kenttää omiin treeneihin, hän

saa hinnoista 40 % alennuksen.


VAPAATREENIOIKEUKSISTA AST:N KENTÄLLE

120e kesäkausi 2020 (Arkisin klo 9-16, la-su 10-21)


KAVERITREENIT

Kaveritreeneistä tulee lokikansioon laittaa merkinnät: pvm + jäsen + treenikaverin nimi.

Kaverimaksu on 5 euroa /kerta ja se maksetaan saman päivän aikana AST:n tilille FI04 3131

3001 2794 96. Maksun viestikenttään: jäsen + vieras + pvm.

ASTn kenttä kartalla

ASTn kenttä kartalla

Sijainti ja ajo-ohje

AST:n hiekkapohjainen aidattu kenttä Espoon Puolarmetsässä sijaitsee osoitteessa Puolarmetsänkatu, 02210 ESPOO. Tarkkaa osoitetta ei löydy, mutta tie on siinä, missä Puolarintie muuttuu Puolarmetsänkaduksi. Kentän tietä ajetaan ajopuomin ohi ylämäkeen peltojen keskeltä n.100m. Kenttä sijaitsee Finnoontien ja Puolarmaari-tien (frisbeegolf) välissä. Google Mapsissa/ kartoissa löytyy nimeltä ”Agility Sport Team AST ry” (kentälle ei pääse autolla Puolarmaari- tien kautta vaan Puolarmetsänkadulta). Puolarmaari- tien kyltistä n.200m kohti Finnoontietä.

Kisoissa näkyvissä opastekyltit tien varressa.

 Kentälle vievä tie, peltojen keskellä ja ajopuomi

Länsiväylältän suunnasta:

Poistu Länsiväylältä Suomenojalle, aja ”Espoon keskus” kylttien mukaan liikenneympyrästä suoraan Finnoontielle. Jatka Finnoontietä n. 2 km ja käänny liikennevaloista oikealle Puolarmetsänkadulle (Kuitinmäki). Aja tätä tietä n. 300 m. Kentälle vievä tie on risteyksen jälkeen toinen vasemmalla (ei ensimmäinen pihaan, vaan peltojen välistä). 


Turun ja Kirkkonummen suunnasta (Turunmoottoritie):

Poistu moottoritieltä Kehä III:lle ja aja kehää länteen päin. Nouse pois kehältä Espoon keskuksen kylttien mukaan ja käänny T-risteyksestä vasemmalle Espoon keskuksen suuntaan. Aja tätä Finnoontietä n. 6 km kunnes liikennevaloristeyksestä asemmalle kääntyy Puolarmetsänkatu (Kuitinmäki). Aja sitä n. 300 m. Kentälle vievä tie on ensimmäinen vasemmalla. 


Lahden, Tampereen ja Porvoon suunnasta (Puolarmetsän sairaalan ja Olarin keskustan):

Poistu Kehä II:lta Olari, Olarinluoma, Mankkaa rampista. Seuraa ”Olari” kylttejä ja aja keskustan läpi.  Oikealle valoristeyksestä (T-risteys), aja 1.9km, Friisinkalliontietä, joka muuttuu Puolarintieksi ja kentän kohdalla vielä Puolarmetsänkaduksi. Ajat silloin Puolarmetsän sairaalan ohi ja Puolarmaari- kyltin jälkeen seuraava tie n.200m päästä oikealle. Kentälle ei pääse autolla Puolarmaari- tien kautta, kävellen kyllä.